Kant en klare versies

Home

DONE FOR YOU

Welkom bij dé plek waar liefde en gemak samenkomen voor jullie grote dag!

Wij zijn jouw one-stop-webwinkel, de enige in Vlaanderen voor kant-en-klare trouwceremonie scripts, misboekjes en scripts voor andere gelegenheden. Of je nu droomt van een persoonlijk vorm gegeven trouwceremonie of juist iets unieks wil creëren in de kerk, op zoek bent om het doop- of groei/lentefeest van je kind op te luisteren, hier vind je alles wat je nodig hebt om jullie liefdesverhaal perfect tot leven te brengen.

 

Al onze scripts zijn uniek én origineel geschreven door onze professionele ceremonie schrijver.

 

Bespaar tijd en stress.

Budgetvriendelijk en betaalbaar. Direct beschikbaar na betaling.

Professionele kwaliteit, geschreven door ceremonieschrijver met tonnen ervaring.

Persoonlijk en eenvoudig aanpasbaar. Steeds voorzien van een handleiding.

Streep door wat niet past of fill in the blanks!

Geen gissingen, alles is uitgeschreven tot in het kleinste detail.

Gemoedsrust op de grote dag.

trouwceremonie template

Trouwceremonie scripts met klassiek of bijzonder thema

 

 

Of je nu kiest voor een klassiek, een bohemian of een buitengewoon thema zoals Disney, Harry Potter of Star Wars, elk script is doordrenkt met liefde en aandacht voor detail. Elk moment, elk ja-woord en elke ringwisseling wordt perfect vastgelegd in een volledig uitgeschreven trouwceremonie.  Voor zij die dromen van een betoverende winterbruiloft, is er “Noor”, een speciaal winterceremonie script, doordrenkt met warmte en magie. En voor het bruidspaar dat een unieke twist wil geven aan hun ceremonie, hebben we zelfs een script waarbij je géén spreker nodig hebt. Laat de woorden op papier spreken terwijl jullie liefde centraal staat.

Moderne kerkboekjes

 

 

De kerkboekjes houden zich aan de voorgeschreven ritus, maar hebben steeds een actueel thema en een toegankelijke taal. Ook hier kunnen wij personaliseren. Vertel ons over jullie verhaal, jullie reis samen en de kleine momenten die jullie hart sneller doen kloppen. Wij verweven deze persoonlijke details in de tekst, zodat elk kerkboekje een weerspiegeling wordt van jullie unieke band.

Doop- en groeifeesten

 

Bovendien willen we ook de angel uit het vele schrijfwerk halen, als je het doopfeest of het groeifeest van je kind voorbereidt. Elk groeifeest- of welkomstviering script is helemaal uitgeschreven. Met telkens drie suggesties voor een overgangsritueel én volledige teksten voor peter, meter of zussen en broers en kan net zoals alle andere scripts uit onze collectie, worden gepersonaliseerd door onze ervaren schrijver.

Speechen voor een bruiloft

 

Op het punt om een speech te geven tijdens de ceremonie of op het avondfeest? Bruidegom, bruid, ouder van het bruidspaar en getuigen vinden hier kant en klare speeches als basis voor hun moment de gloire.

Zelf aan de slag kan onder de vleugels van onze ceremonieschrijver, want die schreef een boek én geeft jou digitale ruggensteun tijdens een workshop.

Vind het ideale script dat perfect past bij de mijlpaal in jullie leven.

Trouwceremonie script “Feliz”

€ 397

READ MORE

Trouwceremonie script “Hannah”

€ 397

READ MORE

Trouwceremonie script “Gaelle”

€ 397

READ MORE

Trouwceremonie script “Yann”

€ 187

READ MORE

Trouwceremonie script “Aude”

€ 187

READ MORE

Trouwceremonie script “Noëlle”

€ 187

READ MORE

Snelle service = top!

Mijn vrouw en ik kozen voor ‘Arielle’, omdat we zot zijn van Disney. We hebben ook voor de personalisatie gekozen. Supersnelle en degelijke service. We kregen op onze trouwdag heel veel complimenten over de trouwceremonie en dat die zo op ons lijf was geschreven. Top!

D. Dewaele en M. Steenkiste

Alicia is onze favoriet!

Wij kozen voor “Alicia” en waren meer dan tevreden over wat we kregen. Mooie tekst. Nog lang getwijfeld over dat we Charlie zouden moeten nemen, maar Nele antwoordde helder op onze vragen, zodat we een goede keuze konden maken. Bedankt.

N. Van Den Sande-Bulens

Gratis trouwceremonie 'Maite' ontvangen in jouw mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    We spammen NOOIT. Schrijf je uit, wanneer je wil!