DONE FOR YOU

Welkom bij dé plek waar liefde en gemak samenkomen voor jullie grote dag!

Wij zijn jouw one-stop-webwinkel, de enige in Vlaanderen voor kant-en-klare trouwceremonie scripts, misboekjes en scripts voor andere gelegenheden. Of je nu droomt van een persoonlijk vorm gegeven trouwceremonie of juist iets unieks wil creëren in de kerk, op zoek bent om het doop- of groei/lentefeest van je kind op te luisteren, hier vind je alles wat je nodig hebt om jullie liefdesverhaal perfect tot leven te brengen.

 

Al onze scripts zijn uniek én origineel geschreven door onze professionele ceremonie schrijver.

 

Trouwceremonie en kerkboekje

 

 

We bieden bruidsparen de unieke mogelijkheid om een volledig uitgeschreven ceremonie of misboekje voor hun kerkelijk huwelijk te hebben. Geen gedoe met zelf schrijven, teksten zoeken en ze aan elkaar te breien, redigeren, … Bestel ze snel kant en klaar of voeg er een extra ‘gouden randje’ aan toe met onze personalisatie service.

Klassiek of bijzonder thema

 

 

Of je nu kiest voor een klassiek, een bohemian of een buitengewoon thema zoals Disney, Harry Potter of Star Wars, elk script is doordrenkt met liefde en aandacht voor detail. Elk moment, elk ja-woord en elke ringwisseling wordt perfect vastgelegd in een volledig uitgeschreven trouwceremonie.  Voor zij die dromen van een betoverende winterbruiloft, is er “Noor”, een speciaal winterceremonie script, doordrenkt met warmte en magie. En voor het bruidspaar dat een unieke twist wil geven aan hun ceremonie, hebben we zelfs een script waarbij je géén spreker nodig hebt. Laat de woorden op papier spreken terwijl jullie liefde centraal staat.

Volgens de kerkelijke ritus, maar met een moderne toets

 

 

De kerkboekjes houden zich aan de voorgeschreven ritus, maar hebben steeds een actueel thema en een toegankelijke taal. Ook hier kunnen wij personaliseren. Vertel ons over jullie verhaal, jullie reis samen en de kleine momenten die jullie hart sneller doen kloppen. Wij verweven deze persoonlijke details in de tekst, zodat elk kerkboekje een weerspiegeling wordt van jullie unieke band.

Doop- en groeifeesten

 

Bovendien willen we ook de angel uit het vele schrijfwerk halen, als je het doopfeest of het groeifeest van je kind voorbereidt. Elk groeifeest- of welkomstviering script is helemaal uitgeschreven. Met telkens drie suggesties voor een overgangsritueel én volledige teksten voor peter, meter of zussen en broers en kan net zoals alle andere scripts uit onze collectie, worden gepersonaliseerd door onze ervaren schrijver.

Vind het ideale script dat perfect past bij de mijlpaal in jullie leven.

Trouwceremonie script “Megane”

€ 117

READ MORE

Bundel groeifeesten

€ 225

READ MORE

Groeifeest script ‘Levensreis’

€ 93

READ MORE

Groeifeest script ‘Superman/Supergirl ‘

€ 93

READ MORE

Doopfeest-babyborrel script ‘Stilte en Verhalen’

€ 93

READ MORE

Doopfeest-babyborrel script ‘Mijn lieve kind’

€ 93

READ MORE

Gratis trouwceremonie 'Maite' ontvangen in jouw mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    We spammen NOOIT. Schrijf je uit, wanneer je wil!