Storytelling voor andere gelegenheden

Geboortefeesten en Welkomstvieringen

Nieuw leven, nieuw begin. Geef je kindje een warm welkom in deze wereld met een welkomstviering. Deel je overweldigende geluk met je familie en vrienden. Met een geboorteviering van Mint & Memories kan je alle kanten op: traditioneel en persoonlijk of gewoon helemaal jullie; samen zoeken we naar een geschikt thema en insteek. Grote broer of zus, meter of peter of iedereen aanwezig - gasten dragen een steentje bij, indien gewenst.

Lentefeesten en Groeifeesten

Het kan heus zo veel persoonlijker dan in de kerk. We betrekken de 6- of 12-jarige bij zijn of haar eigen viering. Adieu saaiheid of het verplichte nummertje; het wordt helemaal hun moment. Speels, klassiek of nét wat helemaal anders? Samen gaan we op zoek naar een viering, op maat van het feestvarken.

Afscheidsvieringen en Herdenkingen

Overlijden hoort bij het leven. Nét zoals alle ankerpunten verdient ook deze een warm verhaal. In onze afscheidsceremonie nemen we de tijd om stil te staan bij de vele herinneringen. Samen met familie en vrienden maken we er een mooi moment van, eentje om te koesteren. Ook mogelijk bij leven.

Andere gelegenheden

Onze verhalen kunnen bij elke gelegenheid worden ingezet - niet alleen bij de 'klassieke' mijlpalen. Verjaardagen en andere familiefeesten, pensioenvieringen, een sweet sixteen; wij geven graag vorm aan jouw ideeën.

Levensverhalen of momentopnames

Wanneer oma of opa een verhaal vertellen, hangen de (klein)kinderen aan hun lippen. Hun levensverhaal doorgeven van generatie op generatie of een uniek geschenk voor een jubileum, wij zijn jullie ghost writers. Liever geen 70 jaar in tekstvorm? Kies dan een belangrijk moment uit en wij doen de rest.

Speeches voor getuigen, bruidsmeisjes, familieleden...

Heb je een belangrijke rol op een bruiloft of een ander (familie)feest? Dan wordt er van je verwacht dat je speecht. Krijg je hierbij de bibber in de benen? Wij verlichten voor jou het schrijfproces en zijn jouw rots in de branding bij plankenkoorts.

Teksten en speeches voor het bedrijfsleven

Met mooie woorden vang je vliegen (en trek je klanten aan). Ik schrijf teksten voor jouw brochure, de nieuwsbrief of de website. Of neemt die ene zalige collega afscheid en neem jij de honneurs waar om hem of haar uit te wuiven? Ik schrijf wat je nodig hebt voor een verpletterende indruk.