Trouwceremonie op maat

Home

Jullie trouwceremonie volledig op maat

Uitgebreide vragenlijst

Een vragenlijst, verkrijgbaar in drie talen, is de basis van jullie trouwceremonie. Hoe uitgebreider jullie antwoorden, hoe leuker de viering wordt. Een eerste versie wordt geschreven. Ondertussen houden we contact via mail, videocall of telefoon om eventuele hiaten in te vullen.

Vrienden, familie en muzikanten

Geen huwelijksceremonie zonder de morele steun van jullie geliefden. Jullie stellen de contactenlijst op en wij zorgen ervoor dat de ceremonie bol staat van de leuke verrassingen voor jullie met de hulp van vrienden en familie. Onze eigen teksten vullen we aan met interviews van jullie gasten. Zo wordt het nooit saai. Ook muzikanten worden mee in regie genomen.

Afsluitend gesprek

In de laatste weken voor de bruiloft spreken we nog één keer met jullie af. De plechtigheid wordt overlopen en we geven de laatste adviezen mee om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken. We beantwoorden ook graag al jullie vragen, als die er nog zijn.

Op de trouwdag zélf

Natuurlijk zijn wij ook aanwezig op de trouwdag om de ceremonie aan elkaar te praten. In principe zijn we minstens een half uur op voorhand ter plaatse. Op aanvraag nemen wij onze eigen geluidsinstallatie mee (inclusief microfoon).

Geen ceremoniemeester nodig

Wist je dat jullie geen ceremoniemeester nodig hebben voor de plechtigheid? Wij zorgen dat iedereen van de suite op een correcte manier de viering betreden en weer verlaten. We wijzen gasten hun plaats en overleggen met de mensen van de muziek. Indien nodig wordt het een en ander gefinetuned met de mensen van de feestlocatie of met jullie weddingplanner.

Hebben jullie zelf een spreker?

Dan schrijven wij de ceremonie met alles er op en er aan en coachen jullie uitverkorene zodat die klaar is voor deze belangrijke taak. Ideaal voor bruiloften in het buitenland bijvoorbeeld, maar ook in ons kikkerlandje vaak gevraagd door bruidsparen met de vriend(in) zonder podiumvrees. Jullie spreker zélf de ceremonie laten schrijven onder begeleiding van onze ceremonie schrijver kan ook.

“Ceremoniespreker voor één dag”

Waarom kies jij voor Mint&Memories?

  • Omdat wij van jouw verhaal een nog mooier boek maken
  • Omdat wij sinds 2014 weten waar de huwelijksklokken hangen
  • Omdat wij niet de duurste zijn, maar wel de beste
  • Omdat wij van schrijven al langer dan vandaag ons beroep maken
  • Omdat elk huwelijk de coordinatie en de begeleiding verdient van onze ceremoniemeester
  • Omdat wij geen geheim maken van wie we zijn – wij zoeken niet al te stijfdeftige bruidsparen (want dat zijn we ook niet), die toch graag professioneel geholpen worden

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een eerste, vrijblijvend gesprek kijken we of het klikt. We peilen naar jullie verwachtingen en leggen je graag meer uit over onze diensten en onze tarieven. Dit kennismakingsgesprek doen we standaard via videocall. We doen jullie daarna of meteen een gepaste offerte.

Na de offerte

Besluiten jullie om met Mint & Memories in zee te gaan, brengen we samen de formaliteiten in orde (i.e de overeenkomst en het voorschot).

De formaliteiten

Dan krijgen jullie onze uitgebreide vragenlijst, waaruit wij jullie gepersonaliseerde viering zullen destilleren. Helpen we jullie trouwdag coördineren? Dan krijgen jullie een heleboel handige tools om jullie op weg te helpen naar de ideale planning en opzet van een draaiboek.

Veelvuldig contact

In overeenkomst met onze planning beginnen wij dan met het schrijven van de trouwceremonie. Ondertussen houden we contact via mail, videocall of telefoon om eventuele hiaten in te vullen.

Het zelfde geldt voor het draaiboek wat we voor de coördinatie van jullie bruiloft opstellen. Jullie horen ons op regelmatige tijdstippen, maar andersom mogen jullie ons lastig vallen, als jullie door de bomen het bos niet meer zien.

Afsluitend gesprek

In de weken voor de trouwdag nemen we de trouwceremonie of het draaiboek of de gehele planning een laatste keer met jullie door. Meestal bij een kopje koffie hier ten huize of via videocall, als jullie te ver weg wonen. We bespreken de details en geven waar nodig advies.

Op de trouwdag zélf

Natuurlijk zijn wij ook aanwezig op de trouwdag om de ceremonie aan elkaar te praten of jullie trouwdag te coördineren. Meestal zijn we alleen, soms met twee. 

Natuurlijk wordt het een en ander gefinetuned met de mensen van de feestlocatie of met jullie weddingplanner.

Verschillende formules mogelijk!

Wij nemen ook last-minute opdrachten aan

Trouwceremonie enkel schrijven

€595,00

Jullie beschikken over een spreker

Wij schrijven de ceremonie

Regie van vrienden, familie en muziek

Trainen van jullie spreker

BTW 21%

Trouwceremonie schrijven + spreken

€895,00

Volledig op maat

Gepersonaliseerde vragenlijst

Alle voorbereidende gesprekken

Met ceremoniespreker

BTW 21% + vervoerskosten

Trouwceremonie NDL/ENG/korte versie

Prijs op aanvraag

Met of zonder spreker

Volledig op maat

We luisteren naar uw ideeën

Aangepaste offerte

BTW 21% + (eventueel) vervoerskosten