Home

Over ons

Over ons

Meet my team!

Nele (Zaakvoerder)

Ik ben een jonge-oude moeder van twee. Ik blonk nergens in uit op school, behalve in het schrijven van opstellen en verhandelingen. Berucht waren mijn vele zombiehorrorverhalen, waarin mijn klasgenoten één na één een gruwelijke dood stierven. Sindsdien bleef schrijven een rode draad in mijn leven.
Sinds 2014 zet ik mijn goesting om in trouwceremonies en blogs voor moeders en mumpreneurs. Ik ben namelijk ook mijn eigen redacteur op MamaExpert, een familieblog met meer dan 9000 vaste lezers per maand.
Ik ben gek op handtassen en schoenen, lekker eten, mijn gezin en zombieseries. Zingen reserveer ik voor onder de douche en 's ochtends ben ik het meest productief.
Kamerplanten zijn mijn dikke vrienden: ik heb een hele collectie, waarvan de Monstera de grote favoriet zijn. Ik verzamel ook oud speelgoed, vooral Fisherprice.
Mint & Memories zou niet kunnen bestaan zonder de steun van mijn kinderen, Chloé Grace en Dominic.

Tim & Jens (Ceremoniemeester/ Ceremoniespreker)

Jens en Tim werden door mij opgeleid om op dezelfde professionele manier edoch hartelijke manier bruidsparen te begeleiden op hun trouwdag. Ook gaan ze (apart) op pad voor onze plechtigheden. Tim en Jens zijn grote Disneyfanaten en (plus)ouders van een zoontje. Waar ik helemaal in een kramp kan schieten, zijn zij de kalmte zelve. Bovendien kunnen ze sneller stoelen tellen in de kerk en doen ze het betere hefwerk, zoals piano's verzetten en zo. Ik vind dan weer nét iets gemakkelijker de weg en speel graag de baas. Ik zou daarom niet anders willen dan deze twee in mijn team te hebben.

“The town was paper, but the memories were not.” ― John Green, Paper Towns

01. Ervaring

Mint & Memories bestaat sinds 2014. Wij hebben al meer dan vijftig huwelijken begeleid en tientallen trouwceremonies geschreven. In den beginne liepen wij ferm met onze neus tegen de muur, maar dat maakt dat wij beter dan wie ook, beslagen ter (witte) paard komen als het jouw trouwdag betreft.

02. Professionaliteit

Onze bruidsparen zoeken ons uit, maar wij zoeken onze bruidsparen ook uit. Als je op zoek bent naar een niet al te stijfdeftige edoch professionele begeleiding van je trouwdag, ben je bij ons aan het goede adres.

03. Garantie

Dat het een prachtige dag wordt. Dat we het vuur onder de schoenen zullen lopen. Dat mensen zich jullie ceremonie nog lang zulllen herinneren. En dat brandjes discreet achter de schermen zullen worden geblust, dat ook. Pinky promise.

04. Kwaliteit

Niets wordt aan het toeval overgelaten of mijn assistent moet meneer Toeval heten. Wij zorgen dat jouw Moment eentje wordt om in te kaderen. We werken ook slechts voor/met een beperkt aantal bruidsparen. Kwaliteit boven kwantiteit is het devies.

Onze ceremonie is hét rustpunt in een vaak heel hectische trouwdag. Met onze ceremonie sta je even stil bij wat je voor elkaar betekent. Familie en vrienden zijn getuige van jullie ja-woord en dragen hun steentje bij. Mint&Memories schrijft jullie verhaal in een paar treffende hoofdstukken. Meer weten? Neem dan vlug contact op via het onderstaande formulier.

    [honeypot important-774]    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha