Contact

Home

Contact

Klaar voor jouw trouwceremonie op maat?
Wens je meer informatie over onze diensten of een offerte? 

Wil je meer info over hoe ik jullie trouwceremonie op maat creëer? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een bericht via het contactformulier onderaan.

Bekijk ook onze vaak gestelde vragen + antwoorden .

Een kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend. Kennismakingsgesprekken gaan in principe digitaal door (videocall).

Hooiweg 4A (Google maps: 4a)

B-2222 Itegem, Heist-op-den-Berg

Antwerpen

BTW BE 0833.528.819

+ 32 (0)496 12 07 48

mintandmemories (at) gmail.com

Bel ons, schrijf ons, laat ons snel iets weten

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Veel gestelde vragen

  Wat zit er in de prijs voor een ceremonie vervat?

  Afhankelijk van de formule: het schrijven en spreken ervan. Minstens één videocall om het één en ander te finetunen, alle contacten met vrienden, familie en eventuele muzikanten, die nodig zijn om er een mooi geheel van te maken. Er zijn geen verborgen kosten – al onze afspraken worden netjes op papier gezet en door beide partijen ondertekend.

  Hoe lang duurt een ceremonie van Mint&Memories?

  Reken op gemiddeld 45 minuten tot maximaal één uur. Inclusief de mensen die speechen en de muziek.

  Hebben wij een ceremoniemeester nodig tijdens uw service?

  Neen, Mint&Memories neemt de algehele coördinatie van de trouwceremonie voor haar rekening. We begeleiden de gasten van en naar hun plaatsen, zorgen dat de suite mooi de viering betreedt en verlaat en regisseren muziek en andere entertainment. Hebben jullie wel een coördinator of wedding planner, werken we er natuurlijk graag mee samen.

  Wat als we zélf al een spreker hebben?

  Kies dan voor een digitale versie van de ceremonie. Wij schrijven, jullie spreker voert uit. Ook hier zorgen wij voor de unieke touch van Mint&Memories – de speechers, de interviews met de vrienden en familie, de contacten met muzikanten. Bovendien zorgen we ervoor dat jullie spreker goed beslagen ter paard komt met onze coaching online. Een andere mogelijkheid is dat je het schrijven en samenstellen van jullie viering overlaten aan deze vriend(in) en dat Mint begeleidt, edit en coacht. Boek dan deze workshop.

  Coördineert u ook onze trouwdag als we een ceremonie wensen?

  Coördinatie van de trouwdag in combinatie met een ceremonie, is absoluut mogelijk. Aarzel niet om er naar te vragen.

  Helpt u onze speechers met hun teksten?

  We zetten jullie speechers steeds met plezier op weg. Het schrijven van hun speech doen we liever niet. Wel hebben we een aantal teksten uit de literatuur ter beschikking voor volwassenen en kinderen die niet meteen zélf in de pen willen kruipen.

  En onze trouwgeloften? Helpt u ons daar mee?

  Ook die behoren tot jullie eigen engagement. Ze zijn gewoonweg té persoonlijk. We zullen jullie wel bijstaan met raad en daad en kijken ook het geheel na, als jullie dat wensen.

  Kunnen wij wettelijk trouwen met Mint&Memories?

  Nee, helaas. Wij zijn niet benoemd en beëdigd door de de gemeente en kunnen dus geen wettelijk huwelijk voltrekken. Wij verzorgen enkel jullie ceremonieel huwelijk. Vergeet dus zeker niet jullie burgerlijk huwelijk te plannen voor de ceremonie.

  Doopt u ons kindje?

  Kinderen dopen kan enkel door een Katholieke priester. Hiermee wordt je baby dan ook officieel ingeschreven in het kerkelijk register. Wij hebben hiervoor geen bevoegdheid. Een verwelkomingsfeest is dus ceremonieel.