Home

Werkwijze + contact

Werkwijze + contact

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een eerste, vrijblijvend gesprek kijken we of het klikt. We peilen naar jullie verwachtingen en leggen je graag meer uit over onze diensten en onze tarieven. Dit kennismakingsgesprek doen we standaard via videocall. We doen jullie daarna of meteen een gepaste offerte.

Na de offerte

Besluiten jullie om met Mint & Memories in zee te gaan, brengen we samen de formaliteiten in orde (i.e de overeenkomst en het voorschot).

De formaliteiten

Dan krijgen jullie onze uitgebreide vragenlijst, waaruit wij jullie gepersonaliseerde viering zullen destilleren. Helpen we jullie trouwdag coördineren? Dan krijgen jullie een heleboel handige tools om jullie op weg te helpen naar de ideale planning en opzet van een draaiboek.

Veelvuldig contact

In overeenkomst met onze planning beginnen wij dan met het schrijven van de trouwceremonie. Ondertussen houden we contact via mail, videocall of telefoon om eventuele hiaten in te vullen.

Het zelfde geldt voor het draaiboek wat we voor de coördinatie van jullie bruiloft opstellen. Jullie horen ons op regelmatige tijdstippen, maar andersom mogen jullie ons lastig vallen, als jullie door de bomen het bos niet meer zien.

Afsluitend gesprek

In de weken voor de trouwdag nemen we de trouwceremonie of het draaiboek of de gehele planning een laatste keer met jullie door. Meestal bij een kopje koffie hier ten huize of via videocall, als jullie te ver weg wonen. We bespreken de details en geven waar nodig advies.

Op de trouwdag zélf

Natuurlijk zijn wij ook aanwezig op de trouwdag om de ceremonie aan elkaar te praten of jullie trouwdag te coördineren. Meestal zijn we alleen, soms met twee. 

Natuurlijk wordt het een en ander gefinetuned met de mensen van de feestlocatie of met jullie weddingplanner.

Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten!

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Hooiweg 4A (Google maps: 4a)

  B-2222 Itegem, Heist-op-den-Berg

  Antwerpen

  BTW BE 0875.869.517

  + 32 (0)496 12 07 48

  mintandmemories (at) gmail.com