Home

Werkwijze + contact

Werkwijze + contact

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een eerste, vrijblijvend gesprek kijken we of het klikt. We peilen naar jullie verwachtingen en leggen je graag meer uit over onze diensten en onze tarieven. Dit kennismakingsgesprek doen we standaard via videocall. We doen jullie daarna of meteen een gepaste offerte.

Na de offerte

Besluiten jullie om met Mint & Memories in zee te gaan, brengen we samen de formaliteiten in orde (i.e de overeenkomst en het voorschot).

De formaliteiten

Dan krijgen jullie onze uitgebreide vragenlijst, waaruit wij jullie gepersonaliseerde viering zullen destilleren. We spreken op voorhand een deadline af, zodat jullie weten tegen wanneer de antwoorden binnen moeten zijn. Vrienden en familie worden op een persoonlijke manier betrokken. De contactenlijst mag ons altijd sneller worden bezorgd dan de deadline.

Schrijven van de viering

Ten laatste 8 weken voor de trouwdag beginnen wij met het schrijven van de trouwceremonie. Ondertussen houden we contact via mail, videocall of telefoon om eventuele hiaten in te vullen.

Vrienden, familie en eventuele muzikanten nemen we graag mee in regie.

Afsluitend gesprek

In de laatste veertien dagen voor de Grote Dag, nemen we de trouwceremonie een laatste keer met jullie door. Meestal bij een kopje koffie hier ten huize of via videocall, als jullie te ver weg wonen. We bespreken de suite, de muziek en nog veel meer.

Op de trouwdag zélf

Natuurlijk zijn wij ook aanwezig op de trouwdag om de ceremonie aan elkaar te praten. In principe zijn we minstens een half uur op voorhand ter plaatse. Op aanvraag nemen wij onze eigen geluidsinstallatie mee (inclusief microfoon).

Wist je dat jullie geen ceremoniemeester nodig hebben voor de plechtigheid? Wij zorgen dat iedereen van de suite op een correcte manier de viering betreden en weer verlaten. We wijzen gasten hun plaats en overleggen met de mensen van de muziek.

Natuurlijk wordt het een en ander gefinetuned met de mensen van de feestlocatie of met jullie weddingplanner.

Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten!

  [honeypot important-687]

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Hooiweg 4A (Google maps: 4a)

  B-2222 Itegem, Heist-op-den-Berg

  Antwerpen

  BTW BE 0875.869.517

  + 32 (0)496 12 07 48

  mintandmemories (at) gmail.com