Maak je trouwceremonie onvergetelijk met onze trendy verhuurdecoratie

Op zoek naar de perfecte decoraties om je trouwceremonie onvergetelijk te maken? Ontdek onze prachtige en veelzijdige decoratieve items die je kunt huren voor je grote dag!

Over onze decoratieverhuur

Bij Mint&Memories begrijpen we dat je trouwceremonie een van de belangrijkste momenten van de trouwdag is. Daarom bieden we een uitgebreide selectie decoratieve items die je kunt huren om ervoor te zorgen dat je ceremonie eruitziet en aanvoelt zoals je altijd hebt gedroomd.

Onze decoratieverhuur-service is ontworpen om je te helpen bij het creëren van een prachtige en persoonlijke ceremonie zonder de stress van het kopen en opslaan van decoraties die je misschien maar één keer gebruikt.

Wat we aanbieden

*1. Bloemdecoratie: Kies uit een verscheidenheid aan kunstbloemstukken en -boeketten die passen bij jouw kleurenschema en stijl. Van vintage charme tot strakke moderniteit, wij hebben opties voor elke vibe.

*2. Ceremoniebogen en -achtergronden: Creëer een adembenemende achtergrond voor je viering met onze elegante bogen en achtergronden. Het perfecte plaatje, niet alleen jullie fotograaf wordt er blij van!

*3. Bankje voor het bruidspaar: Onze stoere bankjes zijn altijd een schot in de roos, maar ook de stoelen van jullie gasten verdienen een upgrade. Decoratieve sjerpen, boho strikken of vleugjes bloemenpracht, met ons maatwerk voeg je een vleugje persoonlijkheid toe aan de ceremonieruimte.

*4. Lantaarns, kaarsen en verlichting: Voeg een romantische sfeer toe aan je ceremonie met onze lantaarns en kaarsen. Of je nu kiest voor zacht kaarslicht, de feestelijke warmte van onze LED-verlichting of de charmante gloed van onze lantaarns, deze decoraties creëren een betoverende ambiance.

Waarom kiezen voor Mint&Memories?

  • Betaalbaarheid: Huren is een kosteneffectieve optie in vergelijking met het kopen van decoraties die je na de bruiloft misschien niet meer nodig hebt. We werken op maat van jullie budget.
  • Gemak: Wij zorgen voor het transport, de opstelling en de afbraak van de decoraties, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de details. Afhalen en zélf aan de slag gaan kan ook met ons stylingplan en -advies.
  • Keuzevrijheid: Met onze diverse selectie kun je decoratie kiezen die perfect bij jouw visie passen.
  • Kwaliteit: Onze decoraties zijn van hoge kwaliteit en worden goed onderhouden, zodat ze er op je trouwdag perfect uitzien.
  • Authentiek: Wij luisteren, delen onze ervaring met jou en helpen waar nodig, steeds met de glimlach. We werken graag met een thema, dus ook jouw gothic huwelijk kunnen we aan!
  • Professioneel stylingadvies inbegrepen. We werken samen met andere gekende verhuurbedrijven voor de stukken die we niet hebben.
  • Indien gewenst, decoreren we ook andere onderdelen van jullie trouwdag.
Tips voor een soepele overgang tussen trouwceremonie en trouwreceptie