Maak je trouwceremonie onvergetelijk met onze trendy verhuurdecoratie

Op zoek naar de perfecte decoraties om je trouwceremonie onvergetelijk te maken? Ontdek onze prachtige en veelzijdige decoratieve items die je kunt huren voor je grote dag!

Over onze decoratieverhuur

Bij Mint&Memories begrijpen we dat je trouwceremonie een van de belangrijkste momenten van de trouwdag is. Daarom bieden we een uitgebreide selectie decoratieve items die je kunt huren om ervoor te zorgen dat je ceremonie eruitziet en aanvoelt zoals je altijd hebt gedroomd.

Onze decoratieverhuur-service is ontworpen om je te helpen bij het creëren van een prachtige en persoonlijke ceremonie. Geen stress van het kopen en opslaan van decoraties die je misschien maar één keer gebruikt. Speciaal voor jullie hebben we een zeer betaalbaar pakket samengesteld met onbeperkt aantal gangpad decoratie én vervoer inclusief*.

Stel zelf jullie PAKKET samen voor jullie TROUWCEREMONIE!

Bankje voor jullie


Decoratieve en visueel aantrekkelijke trouwboog


Onbeperkt aantal gangpad decoratie (kaarsen + windlichten)

Vervoer, opbouw en afbraak inclusief (indien jullie gebruik maken van onze sprekers*).

Slechts €450,00 (+21% BTW)

(optioneel verder aan te kleden met kunst- of verse bloemen, stoffering, lopers, welkomstbord, drukwerk, stoelen voor jullie gasten naar gelang jullie budget)

Waarom kiezen voor Mint&Memories?

  • Betaalbaarheid: Huren is een kosteneffectieve optie in vergelijking met het kopen van decoraties die je na de bruiloft misschien niet meer nodig hebt. We werken op maat van jullie budget.
  • Gemak: Wij zorgen voor het transport, de opstelling en de afbraak van de decoraties, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de details. Afhalen en zélf aan de slag gaan kan ook met ons stylingplan en -advies.
  • Keuzevrijheid: Met onze diverse selectie kun je decoratie kiezen die perfect bij jouw visie passen.
  • Kwaliteit: Onze decoraties zijn van hoge kwaliteit en worden goed onderhouden, zodat ze er op je trouwdag perfect uitzien.
  • Authentiek: Wij luisteren, delen onze ervaring met jou en helpen waar nodig, steeds met de glimlach. We werken graag met een thema, dus ook jouw gothic huwelijk kunnen we aan!
  • Professioneel stylingadvies inbegrepen. We werken samen met andere gekende verhuurbedrijven voor de stukken die we niet hebben.
  • Indien gewenst, decoreren we ook andere onderdelen van jullie trouwdag.
Betoverende symbolen van verbondenheid: 7 unieke symbolische trouwrituelen die de liefde vieren
Het warmen van de ringen, een romantisch ritueel voor elk bruidspaar