Een onvergetelijke ceremonie, verteld door dierbaren, geschreven door ons.

Digitale ceremonie

 

Wat is een digitale ceremonie?

 

Een digitale ceremonie biedt een eigentijdse oplossing voor moderne bruidsparen die hun bruiloft op een unieke en persoonlijke manier willen vieren. Het concept is eenvoudig maar buitengewoon effectief: wij zorgen voor de ceremonie tekst, terwijl jullie zelf de vrijheid hebben om een spreker te kiezen die echt bij jullie past. Dit kan een dierbare vriend, een naast familielid, of zelfs een van jullie beiden zijn, waardoor de ceremonie een diep persoonlijke touch krijgt.

 

De populariteit van deze aanpak is de afgelopen jaren exponentieel gestegen. Vooral voor koppels die hun grote dag in het buitenland vieren, is dit een slimme keuze. Het stelt jullie in staat om te genieten van een onvergetelijke ceremonie zonder de kosten en mogelijke taal- of cultuurbarrières die kunnen ontstaan bij het inhuren van lokale ceremoniemeesters of sprekers.

 

Dorien en Boris trouwden in Zuid-Afrika en maakten gebruik van een digitale ceremonie.

 

Werkwijze van de digitale ceremonie

 

Maar onze dienst gaat verder dan alleen het schrijven van de ceremonie tekst. Wij werken nauw samen met jullie om jullie verhaal, visie en stijl te begrijpen. Op basis hiervan creëren we een op maat gemaakt ceremonieverloop, inclusief inleiding, eventuele rituelen, muzikale intermezzo’s en een hartverwarmende afsluiting. We zorgen voor een gebalanceerde mix van romantiek, persoonlijke anekdotes, subtiele humor en emotionele momenten, zodat jullie ceremonie precies weergeeft wie jullie zijn als koppel.

 

De ceremonie tekst wordt integraal met jullie spreker gedeeld.

 

Wat jullie mogen verwachten van onze digitale ceremonie is niets minder dan een meesterwerk dat de essentie van jullie liefde vastlegt. Ons doel is om deze belangrijke gebeurtenis in jullie leven te verheffen en te vereeuwigen, zodat jullie en jullie gasten er nog jaren met warme herinneringen aan terug kunnen denken.

De werkwijze is te vergelijken met onze ‘gesproken’ ceremonie en vind je hier.

 

Coaching van jullie spreker

 

Naast de ceremonie tekst bieden we tevens coaching aan. We voorzien jullie gekozen spreker van nuttige tips en technieken om  zenuwen te beheersen en een sterke connectie met het publiek te creëren. Hij/zij krijgt als het ware de in and outs te horen van het begeleiden van een trouwceremonie.

 

Met onze begeleiding straalt jullie spreker als een echte professional en biedt hij/zij een onvergetelijke ervaring aan iedereen die aanwezig is.

 

Waarom kiezen voor Mint&Memories?

 

Bij Mint & Memories zijn we ervan overtuigd dat jullie ceremonie een unieke weergave moet zijn van jullie liefde en individualiteit. Onze expertise en toewijding zorgen ervoor dat jullie digitale ceremonie tot in de puntjes verzorgd is, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van een betekenisvolle en onvergetelijke bruiloft.

 

We zijn er trots op deel uit te maken van jullie liefdesverhaal en jullie bij te staan bij het creëren van een ceremonie die jullie liefde en verbintenis op authentieke wijze weerspiegelt. Het is onze missie om elke emotie, elk moment en elke lach vast te leggen en een blijvende herinnering te creëren die door de jaren heen zal blijven stralen.

 

Bij Mint & Memories draait alles om jullie, jullie liefde en jullie bijzondere dag. Wij zijn er om jullie visie werkelijkheid te laten worden, en om ervoor te zorgen dat jullie digitale ceremonie een onvergetelijk en betekenisvol hoogtepunt wordt van jullie liefdesverhaal. Dus kies vrijelijk jullie spreker en vertrouw op ons voor een prachtige ceremonie die het begin markeert van een nieuw hoofdstuk vol liefde en geluk.

 

Meer informatie?

 

Prijzen vind je hier. Prijzen steeds + 21% BTW.

 

Liever toch meteen een kant en klaar trouwceremonie script? Check onze webshop.

 

Een vrijblijvende videocall om al je vragen te beantwoorden? Mail ons via het contactformulier. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten.

 

3 super mooie gedichten om voor te lezen tijdens de trouwceremonie