mintandm

27 november 2019

Geen reacties

Home Blog Trouwceremonie

Het bohemian huwelijk van Nathalie en Sander

Het bohemian huwelijk van Nathalie en Sander

Uittreksel uit de trouwceremonie (het openingsverhaal)

Soms geeft het leven ons een sprookje en vandaag is dat het sprookje van Nathalie en Sander.
Welkom bij hun trouwceremonie.

In (woonplaats) wonen twee katten, Pepper en Bolleke, een hond, Diego, hun twee humans, Nathalie en Sander en het zijn de twee laatsten die gaan trouwen. Enfin, eigenlijk zijn ze drie jaar geleden al getrouwd in Las Vegas, maar vandaag doen ze het dunnetjes over.

Nathalie, onze schitterende bruid groeide op in (woonplaats) en daarna in (woonplaats) in een gezin van vier, samen met broer (naam). Die deed ze graag staartjes in de haren, want eigenlijk had ze liever een zusje gehad. (Naam broer) ofte Bloempje, zoals Nathalie hem noemde, zegt hier over “Ook droeg ik als kind dikwijls haar oude (meisjes)kleren nog af. We speelden ook samen singstar bijvoorbeeld. Ondanks dat alles ben ik toch nog als een saaie hetero jongen uit mijn kindertijd geraakt en niet als Conchita Wurst. Het had wel niet veel gescheeld”.

Als kind leerde ze woordjes op sneltempo en knipte met een schaartje het electriteitssnoer door van de kerstboom, al zou het ook de broer kunnen geweest zijn. Ze werd zelf ter wereld gebracht door haar eigen papa (en haar mama uiteraard) en ze was gek op frietjes en doodongerust toen de frietketel niet meer zou worden vervangen na een ongelukje met het oude exemplaar.

Sander is geboren en getogen in (woonplaats) in een gezin van vier met 1 zus. Hij werd geboren 8 dagen voor de dertigste verjaardag van mama (naam) en het scheelde niet veel of ie was gewoon blijven zitten, want bij de bevalling heeft de verpleging nog met man en macht op (naam)’s buik moeten duwen om Sander er uit te krijgen. In zijn jonge leven wilde ie papa nadoen die de vreselijke gewoonte had om van de fles te drinken in plaats van uit een glas en zette hij ei zo na een fles white spirit aan zijn lippen. En de werkmannen die de tegels moesten voegen van het nieuwe terras van het gezin, deed-hij ook na door waspoeder door het huis heen te gooien. Hij is een comicsbookliefhebber, speelt graag videogames en spendeert zijn pauzes op het werk in de bedrijfsfitness.

Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vakantiejob. Nathalie vond Sander al snel heel interessant: zijn blauwe ogen, zijn colgatesmile en het feit dat ie voor lucht- en ruimtevaartingenieur studeerde, het klonk allemaal cool. Later scheelde het niet veel of (naam vader) belde de politie want er stond een vreemde auto op hun oprit. Gelukkig had (naam), de zus van Sander twee glazen op de salontafel zien staan en kon (naam moeder) (naam vader) net op tijd kalmeren.

Heb ik al gezegd dat ons bruidspaar alles in een speciale volgorde doen? Ze trouwden in een spontane opwelling in Las Vegas in juli 2016. Het huwelijksaanzoek moest toen nog gebeuren maar kwam er pas, terwijl ze eigenlijk al bezig waren met de planning van vandaag, hun trouwdag. Sander wist goed genoeg dat de liefde van de vrouw en zeker die van Nathalie door de maag gaat, dus maakte hij een vijfgangenmenu klaar met allemaal hapjes van de landen, die ze samen al bezochten en in de laatste gang – dat was de key lime pie – stak ie de ring.

Zelf je trouwceremonie schrijven? Mijn tips...
6 x Instagraminspiratie voor jouw trouwceremonie