Het sprookjeshuwelijk van Tatiana en Thomas

Seizoen 2018. Eéntje voor in de boekskes. Af en toe ontvang ik zulke mooie beelden van de fotograaf, dat ik ze je niet wil onthouden.

Tatiana en Thomas. Ze zijn een jaar of drie samen en hebben twee kleine jongetjes. Ze hebben een druk beklant café, waardoor we enkel op woensdag contact konden hebben met elkaar (en ze huwden ook op een woensdag!). 

Waarom deze trouwceremonie me bijbleef? Omdat het een outburst was van emoties. Er werden familiebanden aangehaald, gehuild en gelachen.

En de bruidegom hield spontaan een fel gesmaakte speech, waarna de zon ineens zo hevig van achter de wolken kwam, dat het bruidspaar zonnebrillen nodig hadden. Zo hebben we het graag, dat God ziet dat het goed is en een dikke duim opsteekt.

Onze partners 

Feestlocatie: Feestzalen Roxy (Nieuwkerken-Waas)

Fotografie: Ben Philipsen van Foto Ben 

Ceremoniemeester: Marc van Youniek Memories

Wil jij een mooie trouwceremonie maar dan wel op jullie eigen manier? Niet in een kerk dus, omdat je je daar niet thuis voelt. Maar wel met een mooi ritueel (het ja-woord), oprechte woorden (de trouwbeloften) en een handeling die betekenis geeft aan je persoonlijke moment (de ringuitwisseling) in het bijzijn van familie en vrienden – of misschien wel heel stilletjes, alleen samen, of met je kinderen. Niet volgens een vast stramien, niet volgens een religieus protocol, maar puur persoonlijk en betekenisvol. En graag met veel (gepaste)humor, niet al te stijf en afgeborsteld. Dan ben je bij Mint & Memories aan het juiste adres.

Bel ons nu, want een beller is sneller en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

+32 (0) 496 12 07 48

Het kindvriendelijk huwelijk van Kenny en Katrien
[Trouwen op een landgoed] Domein Altembrouck - de bohemian bruiloft van A & K