Trouwen in een historisch kader – Hof Ten Steen in Linter

Hof ten Steen dateert van voor de 14e eeuw. Nu is het een herenhoeve, maar ooit was het een burcht. Eentje met grote historische waarde.

In deze burcht werd in december 1789 het vredesverdrag van Oostenrijk ondertekend; de tiendaagse wapenstilstand tussen generaal van der Meersch van het patriottenleger en kolonel de Brou, hoofd van de Oostenrijkse gevolmachtigden.

Na een zware brand in 1868 werd het kasteel heropgebouwd als herenhoeve. In 2000 werd het vervallen gebouwencomplex als monument beschermd.

Mint & Memories is gespecialiseerd in out-of-the-box feestlocaties, ook voor low(er)-budgetbruiloften. Vraag gauw een locatiehunt of een adviesgesprek aan! 

Mooie, groene binnenplaats

De trouwceremonie is prima te organiseren op het mooie, groene binnenplein. De feestlocatie beschikt zelf over stoelen en een pupiter. Ook audiomateriaal is beschikbaar, op aanvraag. 

Voor het feest kan je kiezen voor twee zalen: de prachtig gerestaureerde schuur met oud timmerwerk en de imposante grote zaal met een afmeting van 420 m².

Deze zalen kunnen opgesplitst worden in kleinere modules.

Diner aan tafel: 100 tot 300 gasten

Walking party: 100 tot 450 gasten

Enkel receptie: 100 tot 800 gasten

Dansfeest : 150 tot 500 gasten

Hof Ten Steen Adres: Sint-Truidensesteenweg 207, 3350 Linter Telefoonnummer: 011 96 01 82 Website: hoftensteen.be

Meld je aan voor onze besloten facebookgroep!

Wij nodigen jou dan uit…

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Mint&Memories:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.

De trouwceremonie van K & I 

Waarom dragen bruiden wit en andere vragen
Dit is de top 20 van de meest populaire liedjes tijdens een trouwceremonie!