mintandm

15 oktober 2018

Geen reacties

Home Portfolio

Het kindvriendelijk huwelijk van Kenny en Katrien

Het kindvriendelijk huwelijk van Kenny en Katrien

Eén van mijn eerste bruiloften van seizoen 2018, deze van Katrien en Kenny. Prachtige bruid, geweldige bruidegom met heel veel liefde voor hun gasten en voor hun twee kinderen – Lynn en Femke. Dat ze aan die klein mannen hadden gedacht (en aan de vele andere mini-genodigden) staat buiten kijf. Een echt kindvriendelijk huwelijk. Het bruidspaar huurde bijvoorbeeld een boerderij op wielen, wat ook het oudere volkje prima kon smaken. Bovendien was er nog meer vermaak – oude volksspelen stonden her en der verspreid over het groene domein van Het Keienhof. 

Het resultaat? Heel relaxte gasten. Wellicht ook omdat je geen kind had aan de kinderen. Ik geraakte uitgebreid aan de praat met één van de familieleden (met wie ik blijkbaar het adres van mijn kindertijd deelde – hoe klein kan de wereld zijn). 

Wie mag er nog worden vermeld, vind ik? De fotograaf.

Schoon om zien, waanzinnig mooie foto’s ook. Aimabel en very easy going om mee te werken; kan niet van elke wedding professional worden gezegd, met wie ik afgelopen zomer moest optrekken. 

kindvriendelijk huwelijk

Kinderen kunnen grote kippen, kleine sierkippen, reuzekonijnen, dwergkonijnen, eenden(kuikens), mini schaapjes en afhankelijk van het seizoen ook kuikens aaien. 

Het spreekt voor zich dat al onze dieren zeer tam zijn, kinderen gewend zijn en in zeer goede gezondheid verkeren. 

De boerderij op wielen. Voor mij is het ook nieuw (meteen mee opgenomen in de database uiteraard). Het is letterlijk een caravannetje met wat kleiner boerderijvee op sleeptouw: kippen, konijnen, een lammetje. De kinderen waren er niet weg te slaan en ik ook niet. De eigenaar zet wat hekjes neer aan de caravan en de diertjes kunnen buiten en binnen  worden geaaid, aangehaald en gevoederd worden. Met deskundige uitleg, indien gewenst. Tof!

Onze partners 

Feestlocatie: Kasteel Het Keienhof

Fotograaf: Yves Recour van The Photographer

Feestverhuur en meubilair: Kevin Goyvaerts (Extreme Events)

Boerderij op wielen: Farm on Wheels 

De romantische trouwceremonie van An & Willem
Het sprookjeshuwelijk van Tatiana en Thomas