Waarom het leuk is om je trouwgeloften in een trouwgelofteboekje te schrijven

Overgewaaid van Amerika maken ook hier de vowbooks of de gelofteboekjes hun opmars.

In een gelofteboekje schrijft het bruidspaar hun geloftes aan elkaar. De trouwgelofte of trouwbelofte is het mooiste onderdeel van de hele trouwceremonie. Bruid en bruidegom nemen het woord en betuigen hun liefde voor elkaar.

Met een trouwbelofte maak je het moment van verbinden nog bewuster mee, en zeg je in je eigen woorden ‘Ja’.

Wat betekent het huwelijk voor jou? Wat beloof je elkaar nu echt? Waarom wil je oud worden met deze persoon en waarom wil je de andere gelukkig maken?

Ik vraag mijn bruidsparen altijd om zelf hun trouwbeloften te schrijven. Want niemand kent zijn of haar partner beter dan zijzelf. Niemand anders kan beter trouwbeloftes schrijven dan jijzelf. Veel mensen staan een beetje huiverig om voor publiek hun gevoelens uit te spreken, maar dit is niet nodig. Je zit sowieso al in een adrenalinerush van een geweldige trouwdag waardoor zenuwen op het moment zelf niet meer opspelen. Je wordt als het ware gedragen door je emoties en door de ontroerde reacties van het publiek.

Trouwbelofteboekjes werden ontwikkeld om je beloften aan elkaar voor altijd te bewaren. De boekjes hebben heel veel plaats zodat je gemakkelijk je hele trouwbeloften in het boekje kan schrijven.

Mint & Memories verkoopt haar gelofteboekjes per set van twee. Eentje voor de bruidegom, eentje voor de bruid. Ze zijn verkrijgbaar in moderne zwart-witte uitvoering.

“Zijn trouwbelofte”
“Haar trouwbelofte”.

Vooraan is er ruimte om jullie namen en de trouwdatum te noteren.

Onze boekjes bevatten zestien beschrijfbare kanten met lijnen.

Meer informatie over onze trouwbelofteboekjes? Klik hier

Wij verkopen ook mijlpaalkaarten en een heel leuk gastenboek in hetzelfde design.

Design your wedding with our stationery.

4 creatieve manieren om naar het altaar te 'schrijden': maak een wauw-moment van de intrede van de trouwceremonie
Emotionele momenten met kinderen bij de trouwceremonie: een lach en een traan