Wij schrijven jouw persoonlijke trouwceremonie! Wat zit er in onze prijs van 640 euro inbegrepen? 

640 euro. Zo veel (of zo weinig) kost het om bij Mint&Memories jouw trouwceremonie te laten schrijven. Wat zit er in deze prijs inbegrepen? Let wel: indien de omstandigheden het vereisen, wijken wij met liefde af van onze werkwijze. Geen enkele trouwceremonie is namelijk hetzelfde, dus gaan we ook heel persoonlijk met jullie om. Aan dit artikel kunnen dus geen rechten worden ontleend.

  1. Onbeperkt contact via Skype, Whatsapp en mail. Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Niet alleen over jullie trouwceremonie, maar ook als je praktische vragen hebt over jouw gehele bruiloftsplanning. Zo lang we jou ergens mee kunnen helpen, slapen wij goed ’s nachts.
  2. Een afsluitend gesprek, bij voorkeur persoonlijk. Wij ontvangen jou graag hier ’ten kantore’ om jullie ceremonie helemaal door te spreken. Natuurlijk kan dit laatste gesprek, enkele weken vóór jullie trouwdag ook via Skype.
  3. De regie van jullie vrienden, getuigen, familie. Een van de peilers van jullie trouwceremonie zijn de bijdragen van vrienden en familie. Wij schrijven deze mensen aan en leiden het één en ander in goede banen. 
  4. De regie van de suite vóór en na de trouwceremonie. Indien jullie geen aparte ceremoniemeester hebben, zorgen wij voor een magistrale opkomst van bruid en bruidegom en hun suite. Ook als het slotwoord is uitgesproken, begeleiden wij jullie naar de volgende stap – meestal is dat de receptie.
  5. Schrijven en spreken van de ceremonie. Uiteraard. 
  6. Overzicht van de trouwceremonie. Dit mailen wij na ons persoonlijk gesprek met jullie, enkele weken vóór jullie trouwdag, naar alle betrokkenen. Zo is iedereen op de hoogte van wanneer ze moeten voorlezen. Ook handig mochten jullie voor een muziekband kiezen; dan weten die wanneer ze moeten spelen. Let wel: dit is géén volledige tekst van de ceremonie, een overzicht van de verschillende onderdelen volstaat in vogelvlucht.
  7. Regie van de muziekband en de bijdragers tijdens de ceremonie. Wij zijn krakken in het geven van professionele tekens. Gewoon een hoofdknikje of een woordje uitleg en iedereen weet wanneer hij of zij moet voorlezen.

Zo, nu weten jullie wat jullie mogen verwachten voor onze vaste prijs van 640 euro (exclusief BTW en vervoerskosten aan 0,90 euro/km).

Interesse gekregen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer 0496 12 07 48.

Wie mag ik vragen om bij te dragen aan mijn trouwceremonie?
Q : Hoe ziet een persoonlijke ceremonie er uit bij Mint?