De Online Wedding Academie - Mint & Memories

De Online Wedding Academie

De Online Wedding Academie

Kwaliteitsvolle online trainingen

De Online Wedding Academie voor professionals

Professionele opleidingen voor weddingplanners en ceremoniemeesters. Unieke on the job training en stageplaatsen!

Database voor bruidsparen & andere unieke acties!

Onze studenten plannen (mee) en begeleiden jouw huwelijk onder het alziend oog van onze ervaren weddingplanner.

Vervolgopleidingen voor weddingplanners

Start samen met ons, een succesvolle zaak als weddingplanner. We begeleiden je met de opstart, je website, het positioneren ervan op de markt en het zoeken en vinden van je eerste klanten!

Vervolgopleiding 'Digitale marketing en communicatie voor Weddingplanners'

Zelf hebben wij al jaren ervaring met het online en offline positioneren van onze zaak, zodat al tientallen bruidsparen de weg naar ons vonden. In deze training vertellen wij jou onze geheimen!

Voor Weddingplanners

SINCE 2014

Nog steeds kiezen vele jonge bruidsparen er voor om te trouwen. En zij hebben jouw hulp nodig. Droomde je er altijd al van om van de trouwindustrie jouw speelterrein te maken? Was jouw eigen huwelijk organiseren het leukste dat je ooit deed? Misschien ben je wel op zoek naar een carrièreswitch?  Dan zijn onze online trainingen er voor jou.

De Online Wedding Academie leidt jou op tot weddingplanner. Je studeert waar en wanneer je maar wil. Gemakkelijk en vrij van achter jouw eigen computer.

Tijdens het studeren laten we je niet aan je lot over. Onze ervaren weddingplanner houdt een oogje in het zeil. Wij zijn jouw mentor, je sparringpartner en je sidekick. In slechts negen maanden wijden wij jou in de wondere wereld van de huwelijksplanning.

Uniek in Vlaanderen is dat je mee loopt met onze huwelijken en ceremonies. Er worden door ons eindopdrachtplaatsen voorzien.

Of wij begeleiden jou en je eigen bruidspaar van het begin tot het einde. De Online Wedding Academie brengt jou in contact met een keur aan bruidsparen, die wachten op jouw expertise – onder onze vleugels.

Meld je aan voor onze mailinglist!

* Verplicht in te vullenIk heb interesse in