Misboekjes op maat

Ben jij een bruid met een overvolle agenda en weinig inspiratie voor het perfecte kerkboekje? Of misschien wil je gewoon een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan je kerkelijk huwelijk? Dan hebben wij dé oplossing voor jou!
Laat ons jouw dromen realiseren
Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte kerkboekjes die perfect passen bij jouw speciale dag. Onze service is ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat jouw kerkelijk huwelijk een onvergetelijke ervaring wordt.

Waarom kiezen voor onze op maat gemaakte kerkboekjes?

 

    1. Tijdbesparend: We begrijpen dat het plannen van een huwelijk stressvol kan zijn. Daarom nemen wij de last van het samenstellen van de kerkboekjes graag van je over. Jij kunt je concentreren op andere belangrijke details, terwijl wij zorgen voor de perfecte boekjes.

 

    1. Uniek en persoonlijk: Elk huwelijk is anders en jouw kerkboekje moet dat weerspiegelen. Wij werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat elk detail en element een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en liefdesverhaal.

 

    1. Kerkelijke tradities: Wij begrijpen de riten en tradities van de kerk en zorgen ervoor dat jouw kerkboekjes in lijn zijn met deze heilige gebruiken. Van gebeden tot liederen, wij zorgen ervoor dat alles perfect past bij jouw kerkelijk huwelijk.

 

    1. Ruimte voor sprekers en muziek: Onze kerkboekjes bieden voldoende ruimte voor de namen van de sprekers en de keuze van de muziek, zodat alles soepel verloopt tijdens de kerkelijke viering.

 

    1. 100% tevredenheidsgarantie: Elk detail moet naar wens zijn. We gaan dus door met het ontwerp totdat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Jouw goedkeuring is onze prioriteit!

 

Jouw kerkelijk huwelijk verdient het allerbeste.  Kies voor de magie van op maat gemaakte kerkboekjes én voor een betekenisvolle viering die je nooit zult vergeten.

Neem nu contact met ons op en laat ons jouw dromen werkelijkheid maken!

Meer informatie?

+ 32 (0)496 12 07 48

mintandmemories (at) gmail.com