Een ceremoniespreker met humor? Choose us!

Een ceremoniespreker met humor, dat zijn wij. Mint & Memories zit qua humor ergens tussen De Vliegende Pastoors en Het Huis van de Mens.

Ceremoniespreker met gepaste humor

Onze ceremoniespreker houdt van humor. We zitten per slot van rekening niet in de kerk. Het mag best wat dynamischer en (inter)actiever. (vinden wij).

Maar waar de Vliegende Pastoors een ‘act’ is (een hele goede by the way), blijven wij een plechtigheid.

Daarom –

kiest onze ceremoniespreker voor gepaste humor.

Geen kolder! Want dàt bewaren jullie best voor jullie avondfeest, wanneer alles volledig los kan gaan. Onze humor bestaat vooral uit dubbele bodems, hilarische woordspelingen en goed gekozen anekdotes van vrienden en familie. Natuurlijk laten we toch graag de getuige van de bruidegom aan het woord (die is meestal de man met de leukste anekdotes), maar we houden het per definitie netjes 🙂

Klassieke trouwceremonie met humor

Geen klassieke inhoud dus. Toch is onze trouwceremonie klassiek qua opbouw. Een trouwceremonie is geen trouwceremonie zonder de drie plechtige momenten: het ja-woord, de trouwgeloften en de ringwisseling. Elke plechtigheid maken wij helemaal op maat, dus vertel je ons, dat je humor hoog in vaandel draagt, wees er dan maar zeker van dat er gelachen zal worden.

Ceremoniespreker bij ons boeken?

Als twee dames met elkaar trouwen, wordt de liefde intens gevierd.
Trouwen in een ontwijd kerkje - Guvelingen