A yellow touch: het huwelijk van Delphine en Johan

Geen enkele kleur die de zomer zo weerspiegelt als geel. En toch wordt het niet zo gemakkelijk in een moodboard gebruikt, laat staan in een bruiloftstyling. Johan en Delphine deden het wel en hoe. Gele hartjes op het gangpad, geel bloemwerk en een gele das voor de bruidegom.

Zij trouwden in Auberge Du Pêcheur in Sint Martens Latem.

Een fantastische locatie aan de Leie, het romantische water dat door Gent stroomt. Johan, weduwnaar, trouwde met zijn Delphine, voor wie het de eerste keer is. In de trouwceremonie mocht ik benadrukken dat Delphine wellicht een cadeautje is van Johan’s overleden vrouw. Een bruidspaar wat graag gezien wordt door hun vrienden en familie en dat leverde schitterende verhalen op. Heerlijke vibes voor een trouwceremonie dus.

De locatie zélf is een pareltje. Informele en spontane bediening. Het water is natuurlijk een eye-catcher. Zalig om na de plechtigheid van de champagne te nippen en te genieten van de hapjes.

Enige minpunt: het lawaai van de drukke baan aan de voorkant overstemde de viering soms, maar een muggezifter die hier over struikelt.

Bedankt voor het vertrouwen, Johan en Delphine en wie weet, graag tot een volgende keer (want Johan’s dochter moet ook nog trouwen, zei hij :-))

Deze trouwceremonie werd verzorgd door Mint & Memories in het Frans en Nederlands.

Trouwen in een ontwijd kerkje - Guvelingen
De romantische trouwceremonie van An & Willem
Tags :