Help, ‘onze fotograaf is dood!’ en andere brandjes die onze ceremoniemeester voor jou oplost

Zoals je weet, verkopen wij onze ceremoniemeester bij Mint&Memories op twee manieren:

-enkel voor het officiële gedeelte wat zoveel wil zeggen dat wij jou begeleiden tijdens de burgerlijke en/of de kerkelijke trouw.  

Of

– we coördineren en begeleiden de gehele trouwdag van het ophalen van de bruid tot (ongeveer) aan het begin van de receptie.

Ondertussen draaien we al heel wat jaartjes mee. Daarom voor de bruidsparen, die nog twijfelen waarom ze nou zo een ceremoniemeester zouden moeten boeken, dit artikel.

Want 

Wij blussen brandjes en deze brandjes blusten wij tot op heden:

1. Bij het huwelijk van D&M waren we de fotograag ergens onderweg kwijt. We vertrokken van de lunchafspraak naar de avondlocatie en daar kwam ie maar niet aan.

Omdat deze opmerkelijke mens in zowat alle bomen en zélfs op daken kroop om dé perfecte foto te maken, vreesden we voor zijn leven 🙂

Onze ceremoniemeester greep naar het draaiboek en belde hem op. Dat de GSM van de fotograaf meteen op voicemail ging, hielp de bruid’s ongerustheid voor geen meter, natuurlijk.

‘Help, onze fotograaf is dood’!

Gelukkig kreeg onze ceremoniemeester hem uiteindelijk te pakken. Bleek dat we ‘m met de gehele trouwstoet rats voorbij waren gereden; hij stond al die tijd klaar in de dreef om foto’s te maken van de vintage auto’s. 

2. Op een ander huwelijk liet de ceremoniemeester het bruidspaar bijpraten met de gasten aan het gemeentehuis en rende naar de volgende halte: de kerk op het zelfde plein. Stond me daar toch een tientonner op de rode loper voor de kerkdeur, zeker?! De suite werd gemobiliseerd om elk café rond het plein af te kammen op zoek naar de eigenaar. De vrachtwagen was net op tijd verdwenen voor de intrede van het stel.

3. Bij elk huwelijk komt het wel voor. Dat leveranciers er niet tijdig zijn. Dan belt de ceremoniemeester de dader op om te polsen wat er aan de hand is. Het is nog nooit gebeurd dat er een leverancier niét was, hoor – in samenspraak houdt de ceremoniemeester de boel dan aan de praat tot ie verschijnt. De gasten én het bruidspaar merken er doorgaans niks van. 

Off the record: overigens zijn files de grote oorzaak van vertragingen van andere leveranciers. 

Mag onze ceremoniemeester jou bijstaan op je Grote Dag? Bel of mail ons vrijblijvend voor alle informatie. 

 

Trouwen in een waterburcht - het Kasteel van Wissekerke
Mint&Memories coördineert jouw trouwdag. Wat kunnen we dan voor jou betekenen?