Contact ons NU

Home

Werkwijze + Contact

Werkwijze + Contact

Onze werkwijze

In een eerste, vrijblijvend gesprek kijken we of het klikt. We peilen naar jullie verwachtingen en leggen je graag wat meer uit over onze diensten en onze tarieven. Wij ontvangen jullie graag bij ons of via Skype.

Besluiten jullie om met Mint & Memories in zee te gaan, brengen we samen de formaliteiten in orde (i.e de overeenkomst en het voorschot van 60%).

Dan krijgen jullie onze uitgebreide vragenlijst, waaruit wij jullie gepersonaliseerde viering zullen destilleren.

Ten laatste 8 weken voor de trouwdag beginnen wij met het schrijven van de trouwceremonie. Ondertussen houden we contact via mail, Skype/ZOOM of telefoon om eventuele hiaten in te vullen. Af en toe lezen we een stukje voor, zodat we zeker zijn dat de sfeer juist zit. Vrienden, familie en eventuele muzikanten nemen we graag mee in regie.

In de laatste veertien dagen voor de Grote Dag, nemen we de trouwceremonie een laatste keer met jullie door. Meestal bij een kopje koffie hier ten huize of via Skype, als jullie te ver weg wonen.

Natuurlijk zijn wij ook aanwezig op de trouwdag om de ceremonie aan elkaar te praten. In principe hebben jullie geen ceremoniemeester nodig voor de plechtigheid, want wij zorgen dat jullie en de suite magistraal binnen- en buitengaan. Eventueel wordt het een en ander gefinetuned met de mensen van de feestlocatie of met jullie weddingplanner.

Ben jij op zoek naar een professionele, maar niet al te stijfdeftige ceremoniemeester? Zou je graag onze persoonlijke ceremonie aan jouw trouwdag willen toevoegen? Wil je advies of gewoon wat algemene uitleg? Vraag dan naar ons kennismakingsgesprek, vrijblijvend en gratis. De koffie staat klaar en de koekjes ook. Voor bruidsparen over heel Belgie – ook via SKYPE.

OPGELET: onze agenda is snel vol! Dusseh…

Mail ons: mintandmemories [at] gmail.com 

MAAR

EEN BELLER IS SNELLER +32 (0)496 12 07 48